Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jubileumi Ünnepség

2013.03.10

Az ölbői modellezés 50. évfordulója alkalmából március 9.-én rendeztük jubíleumi ünnepségünket. A kultúrházban már hat óra előtt kezdtek gyülekezni a volt modellezők és a kiállított hajók, repülők, technikai eszközök és az egyesületről megjelent cikkek és kitüntetések, elismerések nézegetésével tölthették el kezdésig az időt. Természetesen a belépőital elfogyasztása után!

Az ünnepséget egy az elmúlt 50 évet felölelő fényképekből álló videoklippel kezdtük, melyet érdekesség -képpen a versenyek előtti rajtvisszaszámlálással kezdtünk.
Utána következett Eredics István Se elnök ünnepi megemlékezése, majd azokra emlékeztünk akik már nem lehetnek köztük.
A megemlékezések után következett a szórakozás: Túri Gábor és Gosztola Dorina zenés műsorral szórakoztatta a vendégeket, majd egy videó összeállítás következett a versenyekről és világbajnokságokról.
Az ölbői Mezőgazdasági Kft. jóvoltából ízletes vadpörköltet fogyaszthattunk.
Vacsora után érkezett a születésnapi torta aminek a gyertyáit az egyesület aktív versenyzői fújták el és melynek felvágásával zárult a hivatalos program.
A rendezvényen szinte minden korosztály képviseltette magát, voltak akik együtt kezdték a tanár bácsival 1963-ban még iskolai keretek közt.
Jó hangulatban sokáig beszélgettek és felidéződtek a régi emlékek, sztorik.

Mi fantasztikusan éreztük magunkat és köszönjük, hogy közösen ünnepelhettük meg ezt az ötven évet! Reméljük aki eljött szintén így érez!

Boldog Születésnapot Községi Modellező Sportegyesület!